ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0021
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 368 368 368
Enerji kJ 1541 1541 1541
Su g 22,66 22,66 22,66
Kül g 1,38 1,38 1,38
Protein g 12,14 12,14 12,14
Azot g 2,13 2,13 2,13
Yağ, toplam g 16,46 16,46 16,46
Karbonhidrat g 38,42 38,42 38,42
Lif, toplam diyet g 8,94 8,94 8,94
Nişasta g 28,77 28,77 28,77
Tuz mg 414 414 414
Fosfor, P mg 171 171 171
Kalsiyum, Ca mg 32 32 32
Magnezyum, Mg mg 64 64 64
Potasyum, K mg 161 161 161
Sodyum, Na mg 166 166 166
Çinko, Zn mg 0,92 0,92 0,92
Selenyum, Se µg 8,4 8,4 8,4
Tiamin mg 0,276 0,276 0,276
Riboflavin mg 0,301 0,301 0,301
Niasin mg 4,665 4,665 4,665
B-6 vitamini, toplam mg 0,057 0,057 0,057
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.