ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0076
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 14 14 14
Enerji kJ 57 57 57
Su g 96,40 96,40 96,40
Kül g 0,21 0,21 0,21
Protein g 0,25 0,25 0,25
Azot g 0,04 0,04 0,04
Karbonhidrat g 3,14 3,14 3,14
Tuz mg 35 35 35
Demir, Fe mg 0,10 0,10 0,10
Fosfor, P mg 4 4 4
Kalsiyum, Ca mg 9 9 9
Magnezyum, Mg mg 4 4 4
Potasyum, K mg 53 53 53
Sodyum, Na mg 14 14 14
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 0,150 0,150 0,150
Niasin mg 0,150 0,150 0,150
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.