ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0022
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 3 3 3
Enerji kJ 15 15 15
Su g 99,01 99,01 99,01
Kül g 0,12 0,12 0,12
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 0,87 0,87 0,87
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,16 0,16 0,16
Fruktoz g 0,16 0,16 0,16
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 28 28 28
Demir, Fe mg 0,24 0,24 0,24
Fosfor, P mg 9 9 9
Kalsiyum, Ca mg 7 7 7
Magnezyum, Mg mg 5 5 5
Potasyum, K mg 56 56 56
Sodyum, Na mg 11 11 11
Çinko, Zn mg 0,03 0,03 0,03
Selenyum, Se µg 4,2 4,2 4,2
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.