ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0146
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 148 148 148
Enerji kJ 619 619 619
Su g 69,65 69,65 69,65
Kül g 0,54 0,54 0,54
Protein g 2,30 2,30 2,30
Azot g 0,36 0,36 0,36
Yağ, toplam g 6,74 6,74 6,74
Karbonhidrat g 18,33 18,33 18,33
Lif, toplam diyet g 2,44 2,44 2,44
Nişasta g 2,44 2,44 2,44
Sakaroz g 15,60 15,60 15,60
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,81 0,81 0,81
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 42 42 42
Demir, Fe mg 0,02 0,02 0,02
Fosfor, P mg 21 21 21
Kalsiyum, Ca mg 33 33 33
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 42 42 42
Sodyum, Na mg 17 17 17
Çinko, Zn mg 0,10 0,10 0,10
Tiamin mg 0,036 0,036 0,036
Riboflavin mg 0,161 0,161 0,161
B-6 vitamini, toplam mg 0,022 0,022 0,022
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.