ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0106
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 128 128 128
Enerji kJ 535 535 535
Su g 73,59 73,59 73,59
Kül g 0,78 0,78 0,78
Protein g 3,64 3,64 3,64
Azot g 0,57 0,57 0,57
Yağ, toplam g 5,32 5,32 5,32
Karbonhidrat g 16,04 16,04 16,04
Lif, toplam diyet g 0,63 0,63 0,63
Nişasta g 3,16 3,16 3,16
Sakaroz g 9,70 9,70 9,70
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 4,13 4,13 4,13
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 148 148 148
Demir, Fe mg 0,06 0,06 0,06
Fosfor, P mg 88 88 88
Kalsiyum, Ca mg 104 104 104
Magnezyum, Mg mg 9 9 9
Potasyum, K mg 134 134 134
Sodyum, Na mg 59 59 59
Çinko, Zn mg 0,33 0,33 0,33
Tiamin mg 0,028 0,028 0,028
Riboflavin mg 0,188 0,188 0,188
B-6 vitamini, toplam mg 0,028 0,028 0,028
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.