ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0123
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,30
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 555 555 555
Enerji kJ 2321 2321 2321
Su g 0,93 0,93 0,93
Kül g 1,45 1,45 1,45
Protein g 10,44 10,44 10,44
Azot g 1,97 1,97 1,97
Yağ, toplam g 36,27 36,27 36,27
Karbonhidrat g 42,37 42,37 42,37
Lif, toplam diyet g 8,54 8,54 8,54
Sakaroz g 8,07 8,07 8,07
Glukoz g 15,92 15,92 15,92
Fruktoz g 9,04 9,04 9,04
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 2,16 2,16 2,16
Tuz mg 320 320 320
Demir, Fe mg 3,90 3,90 3,90
Fosfor, P mg 433 433 433
Kalsiyum, Ca mg 88 88 88
Magnezyum, Mg mg 175 175 175
Potasyum, K mg 192 192 192
Sodyum, Na mg 128 128 128
Çinko, Zn mg 4,83 4,83 4,83
Selenyum, Se µg 12,5 12,5 12,5
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.