ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0116
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Langual Code
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 359 359 359
Enerji kJ 1504 1504 1504
Su g 5,56 5,56 5,56
Kül g 2,58 2,58 2,58
Protein g 21,34 21,34 21,34
Azot g 3,42 3,42 3,42
Yağ, toplam g 4,61 4,61 4,61
Karbonhidrat g 50,38 50,38 50,38
Lif, toplam diyet g 15,52 15,52 15,52
Nişasta g 37,96 37,96 37,96
Tuz mg 8 8 8
Demir, Fe mg 4,05 4,05 4,05
Fosfor, P mg 249 249 249
Kalsiyum, Ca mg 47 47 47
Magnezyum, Mg mg 113 113 113
Potasyum, K mg 1036 1036 1036
Sodyum, Na mg 3 3 3
Çinko, Zn mg 2,41 2,41 2,41
Selenyum, Se µg 2,6 2,6 2,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.