ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0053
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 13 13 13
Enerji kJ 54 54 54
Su g 92,58 92,58 92,58
Kül g 3,19 3,19 3,19
Protein g 0,06 0,06 0,06
Azot g 0,01 0,01 0,01
Yağ, toplam g 0,16 0,16 0,16
Karbonhidrat g 1,63 1,63 1,63
Lif, toplam diyet g 2,38 2,38 2,38
Tuz mg 4066 4066 4066
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 2 2 2
Magnezyum, Mg mg 13 13 13
Potasyum, K mg 1 1 1
Sodyum, Na mg 1627 1627 1627
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.