ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0125
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 12 12 12
Enerji kJ 50 50 50
Su g 93,40 93,40 93,40
Kül g 3,32 3,32 3,32
Protein g 0,38 0,38 0,38
Azot g 0,06 0,06 0,06
Yağ, toplam g 0,46 0,46 0,46
Karbonhidrat g 0,64 0,64 0,64
Lif, toplam diyet g 1,80 1,80 1,80
Tuz mg 4333 4333 4333
Demir, Fe mg 0,33 0,33 0,33
Fosfor, P mg 56 56 56
Kalsiyum, Ca mg 287 287 287
Magnezyum, Mg mg 55 55 55
Potasyum, K mg 520 520 520
Sodyum, Na mg 1733 1733 1733
Çinko, Zn mg 0,54 0,54 0,54
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.