ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0046
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 55 55 55
Enerji kJ 229 229 229
Su g 86,01 86,01 86,01
Kül g 0,20 0,20 0,20
Protein g 0,11 0,11 0,11
Azot g 0,02 0,02 0,02
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 13,45 13,45 13,45
Lif, toplam diyet g 0,23 0,23 0,23
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 6,68 6,68 6,68
Fruktoz g 6,78 6,78 6,78
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 9 9 9
Magnezyum, Mg mg 9 9 9
Potasyum, K mg 75 75 75
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.