ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
09.02.0049
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 51 51 51
Enerji kJ 215 215 215
Su g 87,06 87,06 87,06
Kül g 0,17 0,17 0,17
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,08 0,08 0,08
Karbonhidrat g 12,69 12,69 12,69
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 5,91 5,91 5,91
Fruktoz g 5,55 5,55 5,55
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 9 9 9
Demir, Fe mg 0,09 0,09 0,09
Fosfor, P mg 4 4 4
Kalsiyum, Ca mg 5 5 5
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 64 64 64
Sodyum, Na mg 4 4 4
Çinko, Zn mg 0,02 0,02 0,02
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.