ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0012
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 427 427 427
Enerji kJ 1787 1787 1787
Su g 9,87 9,87 9,87
Kül g 0,95 0,95 0,95
Protein g 7,31 7,31 7,31
Azot g 1,17 1,17 1,17
Yağ, toplam g 16,25 16,25 16,25
Karbonhidrat g 60,17 60,17 60,17
Lif, toplam diyet g 5,45 5,45 5,45
Sakaroz g 37,83 37,83 37,83
Glukoz g 7,67 7,67 7,67
Fruktoz g 6,72 6,72 6,72
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 98 98 98
Demir, Fe mg 1,67 1,67 1,67
Fosfor, P mg 122 122 122
Kalsiyum, Ca mg 29 29 29
Magnezyum, Mg mg 68 68 68
Potasyum, K mg 68 68 68
Sodyum, Na mg 39 39 39
Çinko, Zn mg 1,06 1,06 1,06
Selenyum, Se µg 1,6 1,6 1,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.