ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0037
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 314 314 314
Enerji kJ 1314 1314 1314
Su g 18,39 18,39 18,39
Kül g 2,74 2,74 2,74
Protein g 7,47 7,47 7,47
Azot g 1,31 1,31 1,31
Yağ, toplam g 1,06 1,06 1,06
Karbonhidrat g 66,94 66,94 66,94
Lif, toplam diyet g 3,40 3,40 3,40
Tuz mg 1928 1928 1928
Demir, Fe mg 1,42 1,42 1,42
Fosfor, P mg 111 111 111
Kalsiyum, Ca mg 28 28 28
Magnezyum, Mg mg 32 32 32
Potasyum, K mg 147 147 147
Sodyum, Na mg 771 771 771
Çinko, Zn mg 0,43 0,43 0,43
Selenyum, Se µg 1,8 1,8 1,8
Tiamin mg 0,160 0,160 0,160
Riboflavin mg 0,022 0,022 0,022
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.