ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0067
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 286 286 286
Enerji kJ 1198 1198 1198
Su g 26,13 26,13 26,13
Kül g 2,04 2,04 2,04
Protein g 1,00 1,00 1,00
Azot g 0,16 0,16 0,16
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 70,39 70,39 70,39
Lif, toplam diyet g 0,44 0,44 0,44
Sakaroz g 1,00 1,00 1,00
Glukoz g 35,24 35,24 35,24
Fruktoz g 34,69 34,69 34,69
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 1,60 1,60 1,60
Fosfor, P mg 40 40 40
Kalsiyum, Ca mg 25 25 25
Magnezyum, Mg mg 26 26 26
Potasyum, K mg 635 635 635
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,84 0,84 0,84
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.