ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0044
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 71 71 71
Enerji kJ 296 296 296
Su g 80,32 80,32 80,32
Kül g 0,79 0,79 0,79
Protein g 6,38 6,38 6,38
Azot g 1,02 1,02 1,02
Yağ, toplam g 0,42 0,42 0,42
Karbonhidrat g 8,61 8,61 8,61
Lif, toplam diyet g 3,49 3,49 3,49
Tuz mg 17 17 17
Demir, Fe mg 2,92 2,92 2,92
Fosfor, P mg 140 140 140
Kalsiyum, Ca mg 49 49 49
Magnezyum, Mg mg 42 42 42
Potasyum, K mg 206 206 206
Sodyum, Na mg 7 7 7
Çinko, Zn mg 1,51 1,51 1,51
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 22,6 22,6 22,6
L-askorbik asit mg 22,6 22,6 22,6
Tiamin mg 0,230 0,230 0,230
Riboflavin mg 0,087 0,087 0,087
Niasin mg 1,639 1,639 1,639
B-6 vitamini, toplam mg 0,069 0,069 0,069
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.