ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0028
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 432 432 432
Enerji kJ 1808 1808 1808
Su g 3,60 3,60 3,60
Kül g 1,22 1,22 1,22
Protein g 5,59 5,59 5,59
Azot g 0,98 0,98 0,98
Yağ, toplam g 11,64 11,64 11,64
Karbonhidrat g 74,51 74,51 74,51
Lif, toplam diyet g 3,44 3,44 3,44
Nişasta g 44,35 44,35 44,35
Sakaroz g 15,67 15,67 15,67
Glukoz g 1,75 1,75 1,75
Fruktoz g 1,41 1,41 1,41
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 946 946 946
Demir, Fe mg 1,70 1,70 1,70
Fosfor, P mg 150 150 150
Kalsiyum, Ca mg 26 26 26
Magnezyum, Mg mg 32 32 32
Potasyum, K mg 143 143 143
Sodyum, Na mg 378 378 378
Çinko, Zn mg 0,63 0,63 0,63
Selenyum, Se µg 5,2 5,2 5,2
Tiamin mg 0,118 0,118 0,118
Riboflavin mg 0,050 0,050 0,050
Niasin mg 1,701 1,701 1,701
B-6 vitamini, toplam mg 0,059 0,059 0,059
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.