ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0033
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 97 97 97
Enerji kJ 404 404 404
Su g 71,72 71,72 71,72
Kül g 2,98 2,98 2,98
Protein g 4,56 4,56 4,56
Azot g 0,73 0,73 0,73
Yağ, toplam g 0,52 0,52 0,52
Karbonhidrat g 16,64 16,64 16,64
Lif, toplam diyet g 3,58 3,58 3,58
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 1,52 1,52 1,52
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 25 25 25
Magnezyum, Mg mg 12 12 12
Potasyum, K mg 260 260 260
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,01 0,01 0,01
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 16,5 16,5 16,5
L-askorbik asit mg 16,5 16,5 16,5
A vitamini RE 131 131 131
Beta-karoten µg 1569 1569 1569
Likopen µg 48441 48441 48441
Lutein µg 127 127 127
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.