ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
08.02.0027
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 36 36 36
Enerji kJ 149 149 149
Su g 88,64 88,64 88,64
Kül g 0,60 0,60 0,60
Protein g 1,81 1,81 1,81
Azot g 0,29 0,29 0,29
Yağ, toplam g 0,24 0,24 0,24
Karbonhidrat g 4,35 4,35 4,35
Lif, toplam diyet g 4,36 4,36 4,36
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,93 0,93 0,93
Fruktoz g 0,15 0,15 0,15
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 34 34 34
Demir, Fe mg 1,66 1,66 1,66
Fosfor, P mg 59 59 59
Kalsiyum, Ca mg 98 98 98
Magnezyum, Mg mg 48 48 48
Potasyum, K mg 355 355 355
Sodyum, Na mg 13 13 13
Çinko, Zn mg 0,61 0,61 0,61
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
C vitamini mg 12,6 12,6 12,6
L-askorbik asit mg 12,6 12,6 12,6
Tiamin mg 0,047 0,047 0,047
Riboflavin mg 0,087 0,087 0,087
Niasin mg 0,466 0,466 0,466
B-6 vitamini, toplam mg 0,100 0,100 0,100
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.