ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0046
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 348 348 348
Enerji kJ 1456 1456 1456
Su g 12,97 12,97 12,97
Kül g 0,15 0,15 0,15
Protein g 0,63 0,63 0,63
Azot g 0,11 0,11 0,11
Yağ, toplam g 1,07 1,07 1,07
Karbonhidrat g 82,72 82,72 82,72
Lif, toplam diyet g 2,46 2,46 2,46
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 120 120 120
Demir, Fe mg 2,40 2,40 2,40
Fosfor, P mg 36 36 36
Kalsiyum, Ca mg 28 28 28
Magnezyum, Mg mg 7 7 7
Potasyum, K mg 19 19 19
Sodyum, Na mg 48 48 48
Çinko, Zn mg 0,13 0,13 0,13
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,020 0,020 0,020
Riboflavin mg 0,009 0,009 0,009
B-6 vitamini, toplam mg 0,000 0,000 0,000
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.