ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0036
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 373 373 373
Enerji kJ 1559 1559 1559
Su g 22,37 22,37 22,37
Kül g 1,85 1,85 1,85
Protein g 5,66 5,66 5,66
Azot g 0,99 0,99 0,99
Yağ, toplam g 15,59 15,59 15,59
Karbonhidrat g 50,33 50,33 50,33
Lif, toplam diyet g 4,21 4,21 4,21
Lif, suda çözünür g 0,30 0,30 0,30
Lif, suda çözünmeyen g 3,91 3,91 3,91
Tuz mg 1511 1511 1511
Demir, Fe mg 2,03 2,03 2,03
Fosfor, P mg 57 57 57
Kalsiyum, Ca mg 18 18 18
Magnezyum, Mg mg 22 22 22
Potasyum, K mg 111 111 111
Sodyum, Na mg 604 604 604
Çinko, Zn mg 0,36 0,36 0,36
Selenyum, Se µg 3,1 3,1 3,1
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.