ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0006
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 353 353 353
Enerji kJ 1477 1477 1477
Su g 5,26 5,26 5,26
Kül g 5,04 5,04 5,04
Protein g 39,05 39,05 39,05
Azot g 6,85 6,85 6,85
Yağ, toplam g 7,48 7,48 7,48
Karbonhidrat g 21,58 21,58 21,58
Lif, toplam diyet g 21,60 21,60 21,60
Tuz mg 183 183 183
Demir, Fe mg 4,19 4,19 4,19
Fosfor, P mg 779 779 779
Kalsiyum, Ca mg 85 85 85
Magnezyum, Mg mg 94 94 94
Potasyum, K mg 1480 1480 1480
Sodyum, Na mg 73 73 73
Çinko, Zn mg 39,25 39,25 39,25
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 3,262 3,262 3,262
Riboflavin mg 1,670 1,670 1,670
Niasin mg 76,141 76,141 76,141
B-6 vitamini, toplam mg 1,800 1,800 1,800
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.