ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0005
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 104 104 104
Enerji kJ 434 434 434
Su g 67,73 67,73 67,73
Kül g 3,83 3,83 3,83
Protein g 12,48 12,48 12,48
Azot g 2,19 2,19 2,19
Yağ, toplam g 1,06 1,06 1,06
Karbonhidrat g 7,24 7,24 7,24
Lif, toplam diyet g 7,66 7,66 7,66
Tuz mg 183 183 183
Demir, Fe mg 4,19 4,19 4,19
Fosfor, P mg 779 779 779
Kalsiyum, Ca mg 85 85 85
Magnezyum, Mg mg 94 94 94
Potasyum, K mg 1480 1480 1480
Sodyum, Na mg 73 73 73
Çinko, Zn mg 39,25 39,25 39,25
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 1,674 1,674 1,674
Riboflavin mg 1,216 1,216 1,216
Niasin mg 14,240 14,240 14,240
B-6 vitamini, toplam mg 0,344 0,344 0,344
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.