ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0144
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,38
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9450
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 151 151 151
Enerji kJ 633 633 633
Su g 68,73 68,73 68,73
Kül g 0,59 0,59 0,59
Protein g 2,87 2,87 2,87
Azot g 0,45 0,45 0,45
Yağ, toplam g 6,08 6,08 6,08
Karbonhidrat g 20,82 20,82 20,82
Lif, toplam diyet g 0,91 0,91 0,91
Nişasta g 7,10 7,10 7,10
Tuz mg 34 34 34
Demir, Fe mg 0,03 0,03 0,03
Fosfor, P mg 31 31 31
Kalsiyum, Ca mg 31 31 31
Magnezyum, Mg mg 5 5 5
Potasyum, K mg 56 56 56
Sodyum, Na mg 13 13 13
Çinko, Zn mg 0,13 0,13 0,13
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,050 0,050 0,050
Riboflavin mg 0,107 0,107 0,107
B-6 vitamini, toplam mg 0,000 0,000 0,000
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.