ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0034
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 258 258 258
Enerji kJ 1078 1078 1078
Su g 34,04 34,04 34,04
Kül g 1,41 1,41 1,41
Protein g 7,58 7,58 7,58
Azot g 1,33 1,33 1,33
Yağ, toplam g 1,50 1,50 1,50
Karbonhidrat g 51,39 51,39 51,39
Lif, toplam diyet g 4,08 4,08 4,08
Nişasta g 36,46 36,46 36,46
Tuz mg 1077 1077 1077
Demir, Fe mg 0,78 0,78 0,78
Fosfor, P mg 112 112 112
Kalsiyum, Ca mg 23 23 23
Magnezyum, Mg mg 31 31 31
Potasyum, K mg 137 137 137
Sodyum, Na mg 431 431 431
Çinko, Zn mg 0,59 0,59 0,59
Selenyum, Se µg 6,4 6,4 6,4
Tiamin mg 0,154 0,154 0,154
Riboflavin mg 0,066 0,066 0,066
Niasin mg 2,458 2,458 2,458
B-6 vitamini, toplam mg 0,074 0,074 0,074
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.