ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0029
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,0000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 2 2 2
Enerji kJ 7 7 7
Su g 0,03 0,03 0,03
Kül g 99,58 99,58 99,58
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,00 0,00 0,00
Karbonhidrat g 0,39 0,39 0,39
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 63334 63334 63334
Demir, Fe mg 0,31 0,31 0,31
Fosfor, P mg 0 0 0
Kalsiyum, Ca mg 9 9 9
Magnezyum, Mg mg 88 88 88
Potasyum, K mg 17334 17334 17334
Sodyum, Na mg 25334 25334 25334
Çinko, Zn mg 0,00 0,00 0,00
Iyot, I µg 0,00 0,00 0,00
Selenyum, Se µg 9,0 9,0 9,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.