ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Gıda Listesi
19
records listed.
Gıda |
Grup |
Ortalama |
Tuz, sofra, iyotlu
|
» Muhtelif gıda |
950,81 µg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
101,13 µg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
80,51 µg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
57,88 µg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
41,89 µg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
33,70 µg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
31,24 µg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
30,07 µg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
29,65 µg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
25,96 µg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
25,22 µg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
19,50 µg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
16,37 µg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
14,52 µg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
13,10 µg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
11,47 µg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
10,68 µg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
9,94 µg |
Tuz, sofra, iyotsuz
|
» Muhtelif gıda |
0,00 µg |