ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0127
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,30
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 277 277 277
Enerji kJ 1158 1158 1158
Su g 29,08 29,08 29,08
Kül g 0,38 0,38 0,38
Protein g 1,06 1,06 1,06
Azot g 0,20 0,20 0,20
Yağ, toplam g 1,26 1,26 1,26
Karbonhidrat g 62,43 62,43 62,43
Lif, toplam diyet g 5,79 5,79 5,79
Sakaroz g 21,20 21,20 21,20
Glukoz g 0,70 0,70 0,70
Fruktoz g 0,68 0,68 0,68
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 5 5 5
Demir, Fe mg 0,33 0,33 0,33
Fosfor, P mg 24 24 24
Kalsiyum, Ca mg 18 18 18
Magnezyum, Mg mg 12 12 12
Potasyum, K mg 149 149 149
Sodyum, Na mg 2 2 2
Çinko, Zn mg 0,23 0,23 0,23
Selenyum, Se µg 0,9 0,9 0,9
Tiamin mg 0,000 0,000 0,000
Riboflavin mg 0,030 0,030 0,030
B-6 vitamini, toplam mg 0,164 0,164 0,164
K-1 vitamini µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.