ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
VITK1
Birim:
µg - Mikrogram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
67 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Nane » Sebze ve sebze ürünleri 1090,5 µg
Ebegümeci » Sebze ve sebze ürünleri 804,2 µg
Lahana, kara » Sebze ve sebze ürünleri 713,0 µg
Rezene, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 482,6 µg
Pazı » Sebze ve sebze ürünleri 431,9 µg
Isırgan » Sebze ve sebze ürünleri 429,0 µg
Ispanak, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 426,0 µg
Tere » Sebze ve sebze ürünleri 410,4 µg
Dereotu » Sebze ve sebze ürünleri 407,4 µg
Roka » Sebze ve sebze ürünleri 383,7 µg
Maydanoz » Sebze ve sebze ürünleri 376,0 µg
Ispanak » Sebze ve sebze ürünleri 336,4 µg
Semizotu » Sebze ve sebze ürünleri 303,4 µg
Lahana, Brüksel » Sebze ve sebze ürünleri 190,7 µg
Marul, kıvırcık, salata » Sebze ve sebze ürünleri 136,8 µg
Börülce » Sebze ve sebze ürünleri 126,3 µg
Sarımsak, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 122,2 µg
Kereviz, kök » Sebze ve sebze ürünleri 115,6 µg
Brokoli » Sebze ve sebze ürünleri 110,8 µg
Marul, uzun yapraklı » Sebze ve sebze ürünleri 108,1 µg
Soğan, taze, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 92,0 µg
Bakla » Sebze ve sebze ürünleri 90,9 µg
Lahana, beyaz, baş » Sebze ve sebze ürünleri 82,6 µg
Marul, baş salata, Iceberg » Sebze ve sebze ürünleri 68,6 µg
Kuşkonmaz » Sebze ve sebze ürünleri 62,9 µg
Bamya » Sebze ve sebze ürünleri 61,7 µg
Pırasa » Sebze ve sebze ürünleri 60,8 µg
Fasulye » Sebze ve sebze ürünleri 53,3 µg
Yaprak sarma, etli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 50,1 µg
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat » Geleneksel gıdalar 47,4 µg
Bezelye » Sebze ve sebze ürünleri 43,9 µg
Badem, kabuklu, tatlı, çağla » Meyve ve meyve ürünleri 38,5 µg
Lahana, kırmızı, baş » Sebze ve sebze ürünleri 37,6 µg
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir » Geleneksel gıdalar 32,8 µg
Kabak, yazlık, koyu yeşil » Sebze ve sebze ürünleri 27,5 µg
Acur » Sebze ve sebze ürünleri 22,8 µg
Kabak, yazlık, sakız, açık yeşil » Sebze ve sebze ürünleri 22,3 µg
Karnabahar » Sebze ve sebze ürünleri 19,1 µg
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 13,9 µg
Biber, süs, turşuluk » Sebze ve sebze ürünleri 12,8 µg
Salatalık » Sebze ve sebze ürünleri 11,7 µg
Biber, sivri » Sebze ve sebze ürünleri 10,1 µg
Biber, dolma » Sebze ve sebze ürünleri 6,4 µg
Biber, Çarliston tipi » Sebze ve sebze ürünleri 6,3 µg
Patlıcan, yuvarlak, Topan » Sebze ve sebze ürünleri 6,1 µg
Patlıcan, uzun » Sebze ve sebze ürünleri 6,0 µg
Biber, kırmızı, California Wonder tipi » Sebze ve sebze ürünleri 4,9 µg
Kabak, kışlık, kestane » Sebze ve sebze ürünleri 4,4 µg
Domates, sofralık, kiraz » Sebze ve sebze ürünleri 3,7 µg
Pastırma çemeni, Kayseri » Geleneksel gıdalar 3,6 µg
Havuç, turuncu » Sebze ve sebze ürünleri 3,6 µg
Kabak, kışlık, balkabağı » Sebze ve sebze ürünleri 3,4 µg
Domates, sofralık » Sebze ve sebze ürünleri 3,3 µg
Turp, kırmızı iri » Sebze ve sebze ürünleri 1,9 µg
Mısır, tatlı » Sebze ve sebze ürünleri 1,9 µg
Turp, siyah » Sebze ve sebze ürünleri 1,7 µg
Biber, sarı, California Wonder tipi » Sebze ve sebze ürünleri 1,6 µg
Şalgam » Sebze ve sebze ürünleri 1,5 µg
Sarımsak, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 1,2 µg
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes » Sebze ve sebze ürünleri 0,8 µg
Enginar » Sebze ve sebze ürünleri 0,8 µg
Soğan, mor, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 0,7 µg
Soğan, sarı, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 0,6 µg
Turp, Fındık » Sebze ve sebze ürünleri 0,4 µg
Kestane şekeri, Bursa » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Bozdağ kestane şekeri, İzmir » Geleneksel gıdalar 0,0 µg
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel » Sebze ve sebze ürünleri 0,0 µg
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.