ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0004
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,31
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8200
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 315 315 315
Enerji kJ 1317 1317 1317
Su g 7,47 7,47 7,47
Kül g 4,47 4,47 4,47
Protein g 14,26 14,26 14,26
Azot g 2,26 2,26 2,26
Yağ, toplam g 6,03 6,03 6,03
Karbonhidrat g 34,02 34,02 34,02
Lif, toplam diyet g 33,75 33,75 33,75
Nişasta g 23,76 23,76 23,76
Tuz mg 181 181 181
Demir, Fe mg 16,52 16,52 16,52
Fosfor, P mg 876 876 876
Kalsiyum, Ca mg 67 67 67
Magnezyum, Mg mg 371 371 371
Potasyum, K mg 1298 1298 1298
Sodyum, Na mg 72 72 72
Çinko, Zn mg 0,04 0,04 0,04
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,586 0,586 0,586
Riboflavin mg 0,280 0,280 0,280
Niasin mg 17,982 17,982 17,982
B-6 vitamini, toplam mg 1,202 1,202 1,202
Folat, gıda µg 66 66 66
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.