ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
FOLFD
Birim:
µg - Mikrogram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
133 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Mercimek, kırmızı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 328 µg
Mercimek, yeşil, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 286 µg
Ispanak » Sebze ve sebze ürünleri 264 µg
Buğday ruşeymi » Tahıl ve tahıl ürünleri 212 µg
Pazı » Sebze ve sebze ürünleri 211 µg
Yer fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 189 µg
Ispanak, dondurulmuş » Sebze ve sebze ürünleri 184 µg
Isırgan » Sebze ve sebze ürünleri 183 µg
Maydanoz » Sebze ve sebze ürünleri 172 µg
Brokoli » Sebze ve sebze ürünleri 155 µg
Ebegümeci » Sebze ve sebze ürünleri 136 µg
Dereotu » Sebze ve sebze ürünleri 125 µg
Turp, siyah » Sebze ve sebze ürünleri 118 µg
Turp, kırmızı iri » Sebze ve sebze ürünleri 117 µg
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 114 µg
Tere » Sebze ve sebze ürünleri 114 µg
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 108 µg
Turp, Fındık » Sebze ve sebze ürünleri 102 µg
Nane » Sebze ve sebze ürünleri 102 µg
Fındık iç, beyazlatılmış » Meyve ve meyve ürünleri 98 µg
Lahana, kara » Sebze ve sebze ürünleri 89 µg
Marul, baş salata, Iceberg » Sebze ve sebze ürünleri 81 µg
Kuşkonmaz » Sebze ve sebze ürünleri 80 µg
Müsli, meyveli » Özel beslenme amaçlı gıdalar 77 µg
Buğday kepeği » Tahıl ve tahıl ürünleri 66 µg
Biber, kırmızı, California Wonder tipi » Sebze ve sebze ürünleri 66 µg
Bakla » Sebze ve sebze ürünleri 66 µg
Marul, uzun yapraklı » Sebze ve sebze ürünleri 66 µg
Susam tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 64 µg
Ceviz, iç, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 64 µg
Soğan, taze, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 61 µg
Roka » Sebze ve sebze ürünleri 60 µg
Pırasa » Sebze ve sebze ürünleri 59 µg
Marul, kıvırcık, salata » Sebze ve sebze ürünleri 57 µg
Ekmek, kepekli » Tahıl ve tahıl ürünleri 56 µg
Koca darı, sorgum » Tahıl ve tahıl ürünleri 55 µg
Tam tahıllı gevrek, meyveli » Özel beslenme amaçlı gıdalar 54 µg
Lahana, kırmızı, baş » Sebze ve sebze ürünleri 54 µg
Rezene, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 51 µg
Yulaf, beyaz » Tahıl ve tahıl ürünleri 50 µg
Sarımsak, kök, sap » Sebze ve sebze ürünleri 50 µg
Mandarin, Okitsu Wase » Meyve ve meyve ürünleri 49 µg
Fasulye » Sebze ve sebze ürünleri 48 µg
Acur » Sebze ve sebze ürünleri 48 µg
Lahana, beyaz, baş » Sebze ve sebze ürünleri 47 µg
Semizotu » Sebze ve sebze ürünleri 46 µg
Ekmek, çavdar » Tahıl ve tahıl ürünleri 46 µg
Nohut, Koçbaşı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 46 µg
Biber, sarı, California Wonder tipi » Sebze ve sebze ürünleri 45 µg
Bezelye » Sebze ve sebze ürünleri 45 µg
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze » Meyve ve meyve ürünleri 44 µg
Portakal, Valensiya çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 43 µg
Yulaf kepeği » Tahıl ve tahıl ürünleri 42 µg
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 41 µg
Ekmek, beyaz » Tahıl ve tahıl ürünleri 40 µg
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65) » Tahıl ve tahıl ürünleri 40 µg
İrmik, buğday » Tahıl ve tahıl ürünleri 40 µg
Buğday, ekmeklik » Tahıl ve tahıl ürünleri 39 µg
Ekmek, tam buğday unlu » Tahıl ve tahıl ürünleri 38 µg
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55) » Tahıl ve tahıl ürünleri 36 µg
Çavdar » Tahıl ve tahıl ürünleri 36 µg
Ekmek, mısır » Tahıl ve tahıl ürünleri 34 µg
Kivi » Meyve ve meyve ürünleri 32 µg
Mısır, at dişi, kuru » Tahıl ve tahıl ürünleri 31 µg
Pancar, kırmızı, yemeklik, Leyla » Sebze ve sebze ürünleri 30 µg
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85) » Tahıl ve tahıl ürünleri 28 µg
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 25 µg
Çilek » Meyve ve meyve ürünleri 25 µg
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 25 µg
Arpa, iki sıralı » Tahıl ve tahıl ürünleri 24 µg
Kabak, kışlık, balkabağı » Sebze ve sebze ürünleri 22 µg
Mandarin, Ovari Satsuma » Meyve ve meyve ürünleri 22 µg
Biber, süs, turşuluk » Sebze ve sebze ürünleri 21 µg
Makarna, glutensiz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 20 µg
Ekmek, glutensiz, PKU » Özel beslenme amaçlı gıdalar 20 µg
Biber, Çarliston tipi » Sebze ve sebze ürünleri 19 µg
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 18 µg
Mandarin, Nova » Meyve ve meyve ürünleri 18 µg
Limon, Interdonato » Meyve ve meyve ürünleri 17 µg
Biber, sivri » Sebze ve sebze ürünleri 16 µg
Greyfurt, Altıntop, Rio Red » Meyve ve meyve ürünleri 16 µg
Bisküvi, glutensiz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 16 µg
Un, düşük proteinli, glutensiz, PKU » Özel beslenme amaçlı gıdalar 16 µg
Limon, Meyer » Meyve ve meyve ürünleri 14 µg
Patates, sofralık, sarı, Marfona, Granola, Marabel » Sebze ve sebze ürünleri 14 µg
Domates, sofralık » Sebze ve sebze ürünleri 13 µg
Erik, Japon erik grubu, Black Amber çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 13 µg
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 12 µg
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 12 µg
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 12 µg
Domates, sofralık, kiraz » Sebze ve sebze ürünleri 12 µg
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 11 µg
Patates, nişastalık, beyaz etli, Lady Rosetta, Hermes » Sebze ve sebze ürünleri 10 µg
Sarımsak, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 10 µg
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 10 µg
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 10 µg
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 10 µg
Kabak, kışlık, kestane » Sebze ve sebze ürünleri 10 µg
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 9 µg
Karpuz, çekirdekli » Sebze ve sebze ürünleri 9 µg
Kabak, yazlık, koyu yeşil » Sebze ve sebze ürünleri 9 µg
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 8 µg
Kereviz, kök » Sebze ve sebze ürünleri 8 µg
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 8 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 8 µg
Karpuz, çekirdekli, Diyarbakır » Sebze ve sebze ürünleri 8 µg
Üzüm, renkli, orta mevsim, Alphonse Lavalle çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 8 µg
Süt, laktozsuz » Özel beslenme amaçlı gıdalar 8 µg
Süt, insan, erişkin » Süt ve süt ürünleri 8 µg
Karpuz, çekirdeksiz » Sebze ve sebze ürünleri 8 µg
İncir, Bursa Siyahı » Meyve ve meyve ürünleri 8 µg
Armut, yazlık, Santa Maria çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 7 µg
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 7 µg
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 7 µg
Şeftali, J. Hale çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 7 µg
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 7 µg
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 7 µg
Salatalık » Sebze ve sebze ürünleri 7 µg
Üzüm, beyaz, orta mevsim, Razaki çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 6 µg
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 6 µg
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 6 µg
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 6 µg
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 6 µg
Elma, yazlık, Gala çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 6 µg
Yumurta, tavuk, beyaz (ak) » Yumurta ve yumurta ürünleri 5 µg
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5) » Süt ve süt ürünleri 4 µg
Kiraz, beyaz, Starks Gold çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 4 µg
Ayva, Eşme çeşidi » Meyve ve meyve ürünleri 4 µg
Bergamot, meyve kabuğu » Meyve ve meyve ürünleri 4 µg
Böğürtlen » Meyve ve meyve ürünleri 2 µg
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0 µg
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 0 µg
Yumurta, beyaz, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 0 µg
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.