ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
06.02.0013
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
6,31
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8200
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 246 246 246
Enerji kJ 1027 1027 1027
Su g 36,38 36,38 36,38
Kül g 1,82 1,82 1,82
Protein g 10,47 10,47 10,47
Azot g 1,66 1,66 1,66
Yağ, toplam g 3,40 3,40 3,40
Karbonhidrat g 38,61 38,61 38,61
Lif, toplam diyet g 9,32 9,32 9,32
Nişasta g 34,50 34,50 34,50
Tuz mg 1113 1113 1113
Demir, Fe mg 2,64 2,64 2,64
Fosfor, P mg 204 204 204
Kalsiyum, Ca mg 130 130 130
Magnezyum, Mg mg 78 78 78
Potasyum, K mg 259 259 259
Sodyum, Na mg 445 445 445
Çinko, Zn mg 1,26 1,26 1,26
Selenyum, Se µg 7,7 7,7 7,7
Tiamin mg 0,204 0,204 0,204
Riboflavin mg 0,075 0,075 0,075
Niasin mg 6,058 6,058 6,058
B-6 vitamini, toplam mg 0,061 0,061 0,061
Folat, gıda µg 56 56 56
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.