ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0126
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,30
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 273 273 273
Enerji kJ 1142 1142 1142
Su g 30,72 30,72 30,72
Kül g 0,38 0,38 0,38
Protein g 1,06 1,06 1,06
Azot g 0,20 0,20 0,20
Yağ, toplam g 1,09 1,09 1,09
Karbonhidrat g 62,74 62,74 62,74
Lif, toplam diyet g 4,01 4,01 4,01
Sakaroz g 21,39 21,39 21,39
Glukoz g 0,26 0,26 0,26
Fruktoz g 0,23 0,23 0,23
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 51 51 51
Demir, Fe mg 0,29 0,29 0,29
Fosfor, P mg 23 23 23
Kalsiyum, Ca mg 11 11 11
Magnezyum, Mg mg 12 12 12
Potasyum, K mg 162 162 162
Sodyum, Na mg 20 20 20
Çinko, Zn mg 0,14 0,14 0,14
Selenyum, Se µg 0,9 0,9 0,9
Tiamin mg 0,000 0,000 0,000
Riboflavin mg 0,020 0,020 0,020
B-6 vitamini, toplam mg 0,106 0,106 0,106
K-1 vitamini µg 0,0 0,0 0,0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.