ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0150
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 314 314 314
Enerji kJ 1312 1312 1312
Su g 22,22 22,22 22,22
Kül g 0,91 0,91 0,91
Protein g 8,78 8,78 8,78
Azot g 1,54 1,54 1,54
Yağ, toplam g 2,44 2,44 2,44
Karbonhidrat g 62,63 62,63 62,63
Lif, toplam diyet g 3,02 3,02 3,02
Nişasta g 50,26 50,26 50,26
Tuz mg 18 18 18
Demir, Fe mg 1,22 1,22 1,22
Fosfor, P mg 88 88 88
Kalsiyum, Ca mg 15 15 15
Magnezyum, Mg mg 34 34 34
Potasyum, K mg 119 119 119
Sodyum, Na mg 7 7 7
Çinko, Zn mg 0,68 0,68 0,68
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,324 0,324 0,324
Riboflavin mg 0,028 0,028 0,028
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 3,578 3,578 3,578
Niasin mg 2,228 2,228 2,228
Triptofan mg 81 81 81
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.