ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0043
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 159 159 159
Enerji kJ 664 664 664
Su g 57,93 57,93 57,93
Kül g 1,63 1,63 1,63
Protein g 10,13 10,13 10,13
Azot g 1,62 1,62 1,62
Yağ, toplam g 2,21 2,21 2,21
Karbonhidrat g 21,07 21,07 21,07
Lif, toplam diyet g 7,04 7,04 7,04
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,84 0,84 0,84
Fruktoz g 0,07 0,07 0,07
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 267 267 267
Demir, Fe mg 2,43 2,43 2,43
Fosfor, P mg 158 158 158
Kalsiyum, Ca mg 63 63 63
Magnezyum, Mg mg 57 57 57
Potasyum, K mg 487 487 487
Sodyum, Na mg 107 107 107
Çinko, Zn mg 1,22 1,22 1,22
Selenyum, Se µg 2,3 2,3 2,3
Tiamin mg 0,018 0,018 0,018
Riboflavin mg 0,089 0,089 0,089
Niasin mg 0,417 0,417 0,417
B-6 vitamini, toplam mg 0,341 0,341 0,341
A vitamini RE 101 101 101
Beta-karoten µg 1213 1213 1213
Likopen µg 0 0 0
Lutein µg 289 289 289
K-1 vitamini µg 3,6 3,6 3,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.