ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0089
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 301 301 301
Enerji kJ 1261 1261 1261
Su g 24,73 24,73 24,73
Kül g 0,86 0,86 0,86
Protein g 8,32 8,32 8,32
Azot g 1,46 1,46 1,46
Yağ, toplam g 2,21 2,21 2,21
Karbonhidrat g 60,26 60,26 60,26
Lif, toplam diyet g 3,62 3,62 3,62
Nişasta g 58,13 58,13 58,13
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 17 17 17
Demir, Fe mg 1,11 1,11 1,11
Fosfor, P mg 88 88 88
Kalsiyum, Ca mg 16 16 16
Magnezyum, Mg mg 34 34 34
Potasyum, K mg 119 119 119
Sodyum, Na mg 7 7 7
Çinko, Zn mg 0,73 0,73 0,73
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,408 0,408 0,408
Riboflavin mg 0,038 0,038 0,038
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 4,123 4,123 4,123
Niasin mg 2,760 2,760 2,760
B-6 vitamini, toplam mg 0,084 0,084 0,084
Triptofan mg 82 82 82
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.