ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0011
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 348 348 348
Enerji kJ 1458 1458 1458
Su g 10,88 10,88 10,88
Kül g 0,17 0,17 0,17
Protein g 2,74 2,74 2,74
Azot g 0,48 0,48 0,48
Yağ, toplam g 0,42 0,42 0,42
Karbonhidrat g 81,03 81,03 81,03
Lif, toplam diyet g 4,76 4,76 4,76
Nişasta g 81,22 81,22 81,22
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 30 30 30
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 32 32 32
Kalsiyum, Ca mg 29 29 29
Magnezyum, Mg mg 3 3 3
Potasyum, K mg 15 15 15
Sodyum, Na mg 12 12 12
Çinko, Zn mg 0,18 0,18 0,18
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,058 0,058 0,058
Riboflavin mg 0,056 0,056 0,056
Niasin mg 0,782 0,782 0,782
B-6 vitamini, toplam mg 0,032 0,032 0,032
Folat, gıda µg 16 16 16
Fenilalanin mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.