Soya kıyma (tekstüre edilmiş soya proteini)
|
» Muhtelif gıda |
2213 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1701 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1672 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
1641 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1601 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1585 mg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
1560 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1507 mg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1504 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
1459 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1444 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1426 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1396 mg |
Börülce, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1328 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1284 mg |
Bakla, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1263 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1252 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1251 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1249 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1208 mg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
1184 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1177 mg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
1160 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1149 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1111 mg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
1104 mg |
Bezelye, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1104 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1103 mg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1085 mg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
1081 mg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
1062 mg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
1041 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1039 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
1022 mg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
1013 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1011 mg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
1005 mg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
981 mg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
962 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
956 mg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
954 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
951 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
945 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
939 mg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
936 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
921 mg |
İstavrit
|
» Balık ve su ürünleri |
918 mg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
917 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
910 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
906 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
895 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
882 mg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
879 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
874 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
864 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
860 mg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
846 mg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
840 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
830 mg |
Çipura, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
819 mg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
814 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
807 mg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
805 mg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
805 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
801 mg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
799 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
796 mg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
795 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
794 mg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
793 mg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
792 mg |
Zargana
|
» Balık ve su ürünleri |
790 mg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
786 mg |
Kefal, sarı kulak
|
» Balık ve su ürünleri |
779 mg |
Barbunya fasulyesi, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
776 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
774 mg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
768 mg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
758 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 550 (kül, kuru maddede ≤ % 0.55)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
758 mg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
757 mg |
Çavdar unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
756 mg |
Karides, derin su pembe
|
» Balık ve su ürünleri |
755 mg |
Levrek, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
749 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
749 mg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
746 mg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
740 mg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
737 mg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
734 mg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
733 mg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
732 mg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
727 mg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
725 mg |
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme
|
» Balık ve su ürünleri |
720 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
720 mg |
Tritikale
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
718 mg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
717 mg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
717 mg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
711 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
708 mg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
705 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
704 mg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
694 mg |
Palamut
|
» Balık ve su ürünleri |
694 mg |
Barbunya (barbun)
|
» Balık ve su ürünleri |
691 mg |
Mantı, çiğ, Kayseri
|
» Geleneksel gıdalar |
691 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
686 mg |
Kefal, pasifik (Rus kefali)
|
» Balık ve su ürünleri |
681 mg |
Hamsi
|
» Balık ve su ürünleri |
678 mg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
676 mg |
Yulaf unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
676 mg |
Tirsi
|
» Balık ve su ürünleri |
668 mg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
653 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
649 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
642 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 650 (kül, kuru maddede ≤ % 0.65)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
632 mg |
Berlam
|
» Balık ve su ürünleri |
621 mg |
Lüfer
|
» Balık ve su ürünleri |
621 mg |
Yumurta, tavuk, beyaz (ak)
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
619 mg |
Buğday, makarnalık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
608 mg |
Yulaf, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
608 mg |
Yulaf kepeği
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
602 mg |
Midye, Akdeniz, kara midye
|
» Balık ve su ürünleri |
601 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
598 mg |
Buğday, ekmeklik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
585 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
585 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
576 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
570 mg |
Buğday, aşurelik
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
565 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
561 mg |
Ekmek, yulaf
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
558 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
555 mg |
Tam tahıllı gevrek, meyveli
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
554 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
553 mg |
Mezgit
|
» Balık ve su ürünleri |
552 mg |
Arpa, iki sıralı
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
551 mg |
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
545 mg |
Mısır, cin, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
537 mg |
Buğday, un, ekmeklik, tip 850 (kül, kuru maddede ≤ % 0.85)
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
527 mg |
Arpa unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
515 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
513 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
511 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
509 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
503 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
501 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
497 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
491 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
485 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
480 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
478 mg |
Mısır, şeker, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
475 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
474 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
472 mg |
Maraş tarhanası
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
471 mg |
Kalkan
|
» Balık ve su ürünleri |
465 mg |
Mısır, sert, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
463 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
456 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
454 mg |
Koca darı, sorgum
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
450 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
446 mg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
446 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
441 mg |
Mısır, at dişi, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
440 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
435 mg |
Makarna, sade, yumurtasız, kuru
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
435 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
430 mg |
Nohut, haşlanmış, konserve
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
429 mg |
Ekmek, beyaz
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
429 mg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
427 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
422 mg |
İrmik, buğday
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
415 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
404 mg |
Mısır unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
401 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
395 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
359 mg |
Makarna, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
352 mg |
Çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
343 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
318 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
318 mg |
Lavaş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
317 mg |
Milföy hamuru, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
306 mg |
Pirinç, Osmancık
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
301 mg |
Pirinç unu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
290 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
288 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
277 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
272 mg |
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
259 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
238 mg |
Kek, kakaolu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
236 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
206 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
206 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
201 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
194 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
190 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
186 mg |
Maraş dondurması
|
» Geleneksel gıdalar |
184 mg |
Dondurma, yanıksı, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
182 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
176 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
169 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
169 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
163 mg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
159 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
158 mg |
Yoğurt, probiyotik, sade
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
148 mg |
Un, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
137 mg |
Sütlü buz, vanilya aromalı
|
» Süt ve süt ürünleri |
131 mg |
Bisküvi, glutensiz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
129 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
129 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
128 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
128 mg |
Mısır, tatlı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
118 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
117 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
115 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
114 mg |
Ayran, yayık, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
111 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
111 mg |
Ayran, yayık, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
97 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
96 mg |
ayran, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
94 mg |
Ayran, yayık, Cevizli, Antalya
|
» Geleneksel gıdalar |
75 mg |
Kuş üzümü, kurutulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
66 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
66 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
63 mg |
Aşure, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
43 mg |
Süt, insan, erişkin
|
» Süt ve süt ürünleri |
34 mg |
Boza, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
25 mg |
Et suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Tavuk suyu, tablet (bulyon)
|
» Muhtelif gıda |
0 mg |
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0 mg |
Bisküvi, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0 mg |
Un, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0 mg |
Makarna, düşük proteinli, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0 mg |