ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0151
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9160
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 182 182 182
Enerji kJ 762 762 762
Su g 59,53 59,53 59,53
Kül g 1,85 1,85 1,85
Protein g 5,88 5,88 5,88
Azot g 0,94 0,94 0,94
Yağ, toplam g 7,47 7,47 7,47
Karbonhidrat g 20,40 20,40 20,40
Lif, toplam diyet g 4,87 4,87 4,87
Tuz mg 1129 1129 1129
Demir, Fe mg 2,57 2,57 2,57
Fosfor, P mg 39 39 39
Kalsiyum, Ca mg 65 65 65
Magnezyum, Mg mg 23 23 23
Potasyum, K mg 141 141 141
Sodyum, Na mg 451 451 451
Çinko, Zn mg 0,86 0,86 0,86
Selenyum, Se µg 6,5 6,5 6,5
Tiamin mg 0,000 0,000 0,000
Riboflavin mg 0,054 0,054 0,054
Niasin mg 0,246 0,246 0,246
B-6 vitamini, toplam mg 0,069 0,069 0,069
Beta-karoten µg 151 151 151
Likopen µg 0 0 0
Lutein µg 172 172 172
K-1 vitamini µg 50,1 50,1 50,1
K-2 vitamini µg 10,6 10,6 10,6
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.