Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
31,0 µg |
Koyun eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
24,5 µg |
Koyun eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
21,8 µg |
Hindi eti, but, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
21,3 µg |
Piliç eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
20,7 µg |
Dana eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
20,2 µg |
Kuzu eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
20,1 µg |
Sığır eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
19,8 µg |
Kuzu eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
18,0 µg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
17,8 µg |
Koyun eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
17,1 µg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
16,8 µg |
Dana eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
16,5 µg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
16,3 µg |
Bıldırcın eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
15,5 µg |
Kuzu eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
14,3 µg |
Sığır eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
14,2 µg |
Piliç eti, kanat
|
» Et ve et ürünleri |
14,1 µg |
Dana eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
13,0 µg |
Sığır eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
13,0 µg |
Dana eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
12,9 µg |
Kuzu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
12,8 µg |
Koyun eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
12,3 µg |
Dana eti, bonfile
|
» Et ve et ürünleri |
11,5 µg |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
11,2 µg |
Yaprak sarma, etli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
10,6 µg |
Piliç eti, göğüs, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
8,9 µg |
Sığır eti, kontrfile
|
» Et ve et ürünleri |
8,6 µg |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
8,4 µg |
Sığır eti, pirzola
|
» Et ve et ürünleri |
8,3 µg |
Koyun, kuyruk yağı
|
» Et ve et ürünleri |
8,3 µg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
8,0 µg |
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
8,0 µg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
6,8 µg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
6,4 µg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
6,3 µg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
5,5 µg |
Yenilebilir sakatat, dana işkembe
|
» Et ve et ürünleri |
5,4 µg |
Keçi eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
4,7 µg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
4,7 µg |
Devekuşu eti, göğüs
|
» Et ve et ürünleri |
4,5 µg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
4,4 µg |
Döner, piliç eti, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
4,2 µg |
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak
|
» Et ve et ürünleri |
4,2 µg |
Keçi eti, kol
|
» Et ve et ürünleri |
4,2 µg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
4,1 µg |
Keçi eti, sırt
|
» Et ve et ürünleri |
4,1 µg |
Keçi eti, bel
|
» Et ve et ürünleri |
3,8 µg |
Yenilebilir sakatat, dana böbrek
|
» Et ve et ürünleri |
3,7 µg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
3,7 µg |
Kavurma, et, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
3,6 µg |
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
3,6 µg |
Yenilebilir sakatat, dana dil
|
» Et ve et ürünleri |
3,5 µg |
Oltu cağ kebabı (döner, et, pişmiş)
|
» Geleneksel gıdalar |
3,4 µg |
Döner, et, pişmiş, Bursa
|
» Geleneksel gıdalar |
3,3 µg |
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli
|
» Et ve et ürünleri |
3,1 µg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
2,9 µg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,8 µg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,8 µg |
Devekuşu eti, but
|
» Et ve et ürünleri |
2,8 µg |
Yenilebilir sakatat, dana beyin
|
» Et ve et ürünleri |
2,7 µg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,7 µg |
Döner, kıyma, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
2,6 µg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
2,6 µg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
2,6 µg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
2,5 µg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
2,5 µg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,5 µg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
2,4 µg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
2,2 µg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
2,2 µg |
Kavurma, et, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
2,1 µg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
2,1 µg |
Kavurma, et, Erzurum
|
» Geleneksel gıdalar |
1,9 µg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,9 µg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,8 µg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1,8 µg |
Mantar, beyaz şapkalı
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
1,0 µg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,9 µg |
Tavşan eti, derisiz
|
» Et ve et ürünleri |
0,9 µg |
Yenilebilir sakatat, dana akciğer
|
» Et ve et ürünleri |
0,9 µg |
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer
|
» Et ve et ürünleri |
0,6 µg |
Yenilebilir sakatat, dana dalak
|
» Et ve et ürünleri |
0,3 µg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,2 µg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,0 µg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,0 µg |
Yenilebilir sakatat, dana kalp
|
» Et ve et ürünleri |
0,0 µg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0,0 µg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0,0 µg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
0,0 µg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,0 µg |