ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
12.02.0153
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
6,25
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,8000
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 441 441 441
Enerji kJ 1844 1844 1844
Su g 9,60 9,60 9,60
Kül g 1,38 1,38 1,38
Protein g 9,75 9,75 9,75
Azot g 1,56 1,56 1,56
Yağ, toplam g 18,86 18,86 18,86
Karbonhidrat g 55,53 55,53 55,53
Lif, toplam diyet g 4,88 4,88 4,88
Sakaroz g 24,52 24,52 24,52
Glukoz g 3,72 3,72 3,72
Fruktoz g 20,07 20,07 20,07
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 225 225 225
Demir, Fe mg 2,92 2,92 2,92
Fosfor, P mg 294 294 294
Kalsiyum, Ca mg 62 62 62
Magnezyum, Mg mg 128 128 128
Potasyum, K mg 213 213 213
Sodyum, Na mg 90 90 90
Çinko, Zn mg 1,73 1,73 1,73
Selenyum, Se µg 9,2 9,2 9,2
E vitamini α-TE 0,79 0,79 0,79
E vitamini, IU IU 1,18 1,18 1,18
Alfa-tokoferol mg 0,79 0,79 0,79
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.