Ayçiçek yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
47,83 mg |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
40,22 mg |
Fındık yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
37,08 mg |
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ)
|
» Sıvı ve katı yağlar |
33,91 mg |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
28,43 mg |
Kanola yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
25,43 mg |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
24,79 mg |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
23,65 mg |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
21,80 mg |
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık
|
» Sıvı ve katı yağlar |
20,24 mg |
Fındık, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
18,93 mg |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
13,31 mg |
Zeytinyağı, riviera
|
» Sıvı ve katı yağlar |
13,12 mg |
Zeytinyağı, rafine
|
» Sıvı ve katı yağlar |
11,96 mg |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
11,49 mg |
Badem ezmesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
11,25 mg |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
10,98 mg |
Zeytin, siyah, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
10,54 mg |
Mısır yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
10,44 mg |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
10,10 mg |
Zeytinyağı, sızma
|
» Sıvı ve katı yağlar |
10,09 mg |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
9,42 mg |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
8,55 mg |
Badem ezmesi, Edirne
|
» Geleneksel gıdalar |
8,35 mg |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
8,26 mg |
Margarin, yemeklik
|
» Sıvı ve katı yağlar |
8,18 mg |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
8,09 mg |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
7,87 mg |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
7,74 mg |
Zeytin, siyah, sele
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
7,33 mg |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
7,08 mg |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
6,96 mg |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
6,60 mg |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
5,26 mg |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
5,16 mg |
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
5,10 mg |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
4,79 mg |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
3,64 mg |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2,92 mg |
Zeytin, yeşil, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,91 mg |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,45 mg |
Kabak çekirdeği, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
2,38 mg |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,36 mg |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2,26 mg |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
2,09 mg |
Kayısı çekirdeği, iç
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,05 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,69 mg |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
1,65 mg |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,53 mg |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,48 mg |
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,47 mg |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
1,44 mg |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,39 mg |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,28 mg |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,27 mg |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,19 mg |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,18 mg |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1,06 mg |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1,04 mg |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,03 mg |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1,03 mg |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,00 mg |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,88 mg |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,81 mg |
Yaz helvası, cevizli, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,79 mg |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,79 mg |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,78 mg |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,76 mg |
Baklava, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,76 mg |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
0,71 mg |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,69 mg |
Baklava, fıstıklı, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,66 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,66 mg |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,65 mg |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,65 mg |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,64 mg |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,62 mg |
Tahin helvası, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,60 mg |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,58 mg |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,54 mg |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,54 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,54 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,54 mg |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,53 mg |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,52 mg |
Zeytin ezmesi, siyah
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,44 mg |
Antep baklavası, fıstıklı
|
» Geleneksel gıdalar |
0,43 mg |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,42 mg |
Tahin helvası, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,41 mg |
Kestane
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,41 mg |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,38 mg |
Tahin, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,38 mg |
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,32 mg |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,31 mg |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,28 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,28 mg |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
0,27 mg |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,27 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,25 mg |
Tahin, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,24 mg |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
0,24 mg |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,23 mg |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,23 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,21 mg |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,21 mg |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,20 mg |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,20 mg |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,20 mg |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,20 mg |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,19 mg |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,19 mg |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,18 mg |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,18 mg |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,18 mg |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,18 mg |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,17 mg |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,15 mg |
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
0,14 mg |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,14 mg |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 mg |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 mg |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 mg |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,13 mg |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,13 mg |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,12 mg |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,12 mg |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,11 mg |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,11 mg |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,10 mg |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,09 mg |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,09 mg |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,08 mg |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
0,08 mg |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,05 mg |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,05 mg |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,00 mg |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,00 mg |