Ayçiçek yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
71,27 IU |
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
59,93 IU |
Fındık yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
55,25 IU |
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ)
|
» Sıvı ve katı yağlar |
50,53 IU |
Tarhana, kuru, Gediz, Kütahya
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
42,36 IU |
Kanola yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
37,89 IU |
Badem, iç, kavulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
36,94 IU |
Fındık iç, beyazlatılmış
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
35,24 IU |
Tarhana, kuru, Beypazarı, Ankara
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
32,49 IU |
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık
|
» Sıvı ve katı yağlar |
30,16 IU |
Fındık, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
28,21 IU |
Kolza tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
19,84 IU |
Zeytinyağı, riviera
|
» Sıvı ve katı yağlar |
19,55 IU |
Zeytinyağı, rafine
|
» Sıvı ve katı yağlar |
17,82 IU |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
17,12 IU |
Badem ezmesi, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
16,76 IU |
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
16,36 IU |
Zeytin, siyah, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
15,70 IU |
Mısır yağı
|
» Sıvı ve katı yağlar |
15,56 IU |
Buğday ruşeymi
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
15,05 IU |
Zeytinyağı, sızma
|
» Sıvı ve katı yağlar |
15,03 IU |
Çam fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
14,04 IU |
Fındık kreması, kakaolu
|
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
12,74 IU |
Badem ezmesi, Edirne
|
» Geleneksel gıdalar |
12,44 IU |
Yer fıstığı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
12,31 IU |
Margarin, yemeklik
|
» Sıvı ve katı yağlar |
12,19 IU |
Afyon pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
12,05 IU |
Keten tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
11,72 IU |
Yumurta, tavuk, sarı
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
11,53 IU |
Zeytin, siyah, sele
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
10,92 IU |
Tarhana, kuru, Uşak
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
10,54 IU |
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
10,37 IU |
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
» Balık ve su ürünleri |
9,83 IU |
Bisküvi, bebe
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
7,84 IU |
Yumurta, bıldırcın, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
7,69 IU |
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
7,60 IU |
Yumurta, sarı, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
7,14 IU |
Yumurta, tavuk, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
5,42 IU |
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
4,35 IU |
Zeytin, yeşil, salamura
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
4,34 IU |
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82)
|
» Süt ve süt ürünleri |
3,66 IU |
Kabak çekirdeği, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
3,55 IU |
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60)
|
» Süt ve süt ürünleri |
3,51 IU |
Haşhaş tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
3,36 IU |
Börek, peynirli, dondurulmuş
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
3,11 IU |
Kayısı çekirdeği, iç
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
3,05 IU |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,52 IU |
Kuru Çorba Karışımı, Mercimek
|
» Muhtelif gıda |
2,46 IU |
Kayseri sucuğu
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
2,28 IU |
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,21 IU |
Antep fıstığı, iç, kavrulmuş
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
2,19 IU |
Susam tohumu, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
2,14 IU |
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45)
|
» Süt ve süt ürünleri |
2,08 IU |
Ceviz, Pikan, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,90 IU |
Galeta, sade
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
1,89 IU |
Ceviz, iç, kuru
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
1,78 IU |
Sucuk, Erzurum
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
1,76 IU |
Yumurta, devekuşu, tam
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
1,58 IU |
Aşure, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1,55 IU |
Peynir, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,54 IU |
Erzincan tulum peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1,53 IU |
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,48 IU |
Peynir, tulum, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
1,31 IU |
Peynir, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,21 IU |
Yaz helvası, cevizli, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1,18 IU |
Edirne beyaz peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
1,17 IU |
Eski kaşar, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
1,16 IU |
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
1,13 IU |
Baklava, cevizli, Safranbolu
|
» Geleneksel gıdalar |
1,13 IU |
Kuru Çorba Karışımı, ezogelin
|
» Muhtelif gıda |
1,06 IU |
Peynir, tulum, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
1,03 IU |
Isıl işlem görmüş sucuk, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,98 IU |
Baklava, fıstıklı, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,98 IU |
Peynir, otlu, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,97 IU |
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,97 IU |
Aşure, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,95 IU |
Aşure, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,92 IU |
Tahin helvası, İzmir
|
» Geleneksel gıdalar |
0,89 IU |
Ezine peyniri
|
» Geleneksel gıdalar |
0,87 IU |
Emülsifiye et ürünü, salam, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,80 IU |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,80 IU |
Mercimek, yeşil, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,80 IU |
Kayseri pastırması
|
» Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,80 IU |
Jambon, dana
|
» Et ve et ürünleri |
0,79 IU |
Mercimek, kırmızı, kuru
|
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
0,77 IU |
Zeytin ezmesi, siyah
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,66 IU |
Antep baklavası, fıstıklı
|
» Geleneksel gıdalar |
0,64 IU |
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,63 IU |
Tahin helvası, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,61 IU |
Kestane
|
» Meyve ve meyve ürünleri |
0,60 IU |
Fasulye, dermason, kuru
|
» Sebze ve sebze ürünleri |
0,57 IU |
Tahin, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,57 IU |
Ekmek, glutensiz, PKU
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,48 IU |
Çökelek, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,46 IU |
Çökelek, Çorum
|
» Geleneksel gıdalar |
0,42 IU |
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,42 IU |
Döner, et, Kastamonu, pişmiş
|
» Geleneksel gıdalar |
0,41 IU |
kasap köfte, dana, çiğ
|
» Et ve et ürünleri |
0,40 IU |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,37 IU |
Tahin, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,36 IU |
Yoğurt, süzme, Burdur
|
» Geleneksel gıdalar |
0,35 IU |
Ekmek, tam buğday unlu
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,35 IU |
Ekmek, mısır
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,34 IU |
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi
|
» Et ve et ürünleri |
0,31 IU |
Pastırma, Kastamonu
|
» Geleneksel gıdalar |
0,31 IU |
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,30 IU |
Kefir, Ankara
|
» Geleneksel gıdalar |
0,30 IU |
Yoğurt, Van
|
» Geleneksel gıdalar |
0,29 IU |
Süt, koyun
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,29 IU |
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,28 IU |
Bulgur, pilavlık, Gaziantep
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri » Geleneksel gıdalar |
0,28 IU |
Yoğurt, süzme, Konya
|
» Geleneksel gıdalar |
0,28 IU |
Jambon, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,27 IU |
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç
|
» Et ve et ürünleri |
0,27 IU |
Süt, manda
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,26 IU |
Ekmek, beyaz, tuzsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,26 IU |
Yoğurt, Silifke, Mersin
|
» Geleneksel gıdalar |
0,22 IU |
Mersin cezeryesi, cevizli
|
» Geleneksel gıdalar |
0,21 IU |
Süt, laktozsuz
|
» Özel beslenme amaçlı gıdalar |
0,21 IU |
Yoğurt, kaymaklı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,21 IU |
Süt, keçi
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,20 IU |
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,20 IU |
Ekmek, çavdar
|
» Tahıl ve tahıl ürünleri |
0,20 IU |
Kefir, Kars
|
» Geleneksel gıdalar |
0,19 IU |
Süt, pastörize, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,18 IU |
Süt, inek
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,18 IU |
Yoğurt, Silivri, İstanbul
|
» Geleneksel gıdalar |
0,16 IU |
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,16 IU |
Yumurta, beyaz, pastörize
|
» Yumurta ve yumurta ürünleri |
0,15 IU |
Süt, inek, UHT, yarım yağlı (100 ml' de 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,14 IU |
Yoğurt, çilekli, tam yağlı
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,13 IU |
Yoğurt, manda sütü
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,12 IU |
Bulgur, pilavlık, Karaman
|
» Geleneksel gıdalar |
0,12 IU |
Yoğurt, homojenize, yarım yağlı (% 2 > süt yağı ≥ % 1.5)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,08 IU |
Süt tozu, yağsız (100 g kuru maddede en çok 1.5 g süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,07 IU |
Süt, inek, UHT, yağsız (100 ml' de 1.5 g' dan az süt yağı)
|
» Süt ve süt ürünleri |
0,00 IU |
Ayran, yayık, Diyarbakır
|
» Geleneksel gıdalar |
0,00 IU |