ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0012
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 446 446 446
Enerji kJ 1868 1868 1868
Su g 3,14 3,14 3,14
Kül g 0,15 0,15 0,15
Protein g 2,11 2,11 2,11
Azot g 0,37 0,37 0,37
Yağ, toplam g 12,18 12,18 12,18
Karbonhidrat g 81,75 81,75 81,75
Lif, toplam diyet g 0,67 0,67 0,67
Nişasta g 43,28 43,28 43,28
Sakaroz g 15,82 15,82 15,82
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 0 0 0
Demir, Fe mg 0,00 0,00 0,00
Fosfor, P mg 31 31 31
Kalsiyum, Ca mg 49 49 49
Magnezyum, Mg mg 5 5 5
Potasyum, K mg 13 13 13
Sodyum, Na mg 0 0 0
Çinko, Zn mg 0,12 0,12 0,12
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,026 0,026 0,026
Riboflavin mg 0,021 0,021 0,021
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 0,743 0,743 0,743
Niasin mg 0,636 0,636 0,636
B-6 vitamini, toplam mg 0,062 0,062 0,062
Triptofan mg 6 6 6
Fenilalanin mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.