ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0014
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 352 352 352
Enerji kJ 1473 1473 1473
Su g 10,09 10,09 10,09
Kül g 0,20 0,20 0,20
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,62 0,62 0,62
Karbonhidrat g 84,17 84,17 84,17
Lif, toplam diyet g 4,92 4,92 4,92
Nişasta g 72,70 72,70 72,70
Sakaroz g 0,00 0,00 0,00
Glukoz g 0,00 0,00 0,00
Fruktoz g 0,00 0,00 0,00
Laktoz g 0,00 0,00 0,00
Maltoz g 0,00 0,00 0,00
Tuz mg 67 67 67
Demir, Fe mg 0,65 0,65 0,65
Fosfor, P mg 22 22 22
Kalsiyum, Ca mg 51 51 51
Magnezyum, Mg mg 6 6 6
Potasyum, K mg 13 13 13
Sodyum, Na mg 27 27 27
Çinko, Zn mg 1,93 1,93 1,93
Selenyum, Se µg 0,0 0,0 0,0
Tiamin mg 0,064 0,064 0,064
Riboflavin mg 0,042 0,042 0,042
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 1,937 1,937 1,937
Niasin mg 0,854 0,854 0,854
B-6 vitamini, toplam mg 0,060 0,060 0,060
Triptofan mg 65 65 65
Fenilalanin mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.