ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
|
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
|
Ayçiçeği tohumu, çerezlik, Alaca, kavrulmuş
|
07.02.0007 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Çam fıstığı, kuru
|
07.02.0008 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Haşhaş tohumu, kuru
|
07.01.0001 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Keten tohumu, kuru
|
07.01.0002 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Kolza tohumu, kuru
|
07.01.0003 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Mercimek, kırmızı, kuru
|
07.02.0001 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Mercimek, yeşil, kuru
|
07.02.0002 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Nohut, Koçbaşı, kuru
|
07.02.0003 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Susam tohumu, kuru
|
07.01.0006 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Yer fıstığı, kuru
|
07.01.0004 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |