ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
|
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
|
Hamsi
|
04.01.0005 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında
|
04.02.0001 |
» Balık ve su ürünleri |
|
Hardal, katkısız
|
12.02.0034 |
» Muhtelif gıda |
|
Hardaliye, Kırklareli
|
12.02.0047 |
» Geleneksel gıdalar |
|
Haşhaş tohumu, kuru
|
07.01.0001 |
» Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller |
|
Havuç, siyah
|
08.01.0019 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Havuç, turuncu
|
08.01.0020 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Helevan
|
08.01.0091 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Hindi eti, but, derisiz
|
03.01.0017 |
» Et ve et ürünleri |
|
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz
|
03.01.0018 |
» Et ve et ürünleri |
|
Hindiba
|
08.01.0092 |
» Sebze ve sebze ürünleri |
|
Hindistan cevizi, kuru, rende
|
12.02.0008 |
» Muhtelif gıda |
|
Hurma, kuru
|
09.02.0022 |
» Meyve ve meyve ürünleri |