ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
13.02.0004
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Azot Faktörü :
5,70
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,6700
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 200 200 200
Enerji kJ 836 836 836
Su g 46,42 46,42 46,42
Kül g 1,21 1,21 1,21
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 0,26 0,26 0,26
Karbonhidrat g 46,67 46,67 46,67
Lif, toplam diyet g 5,44 5,44 5,44
Lif, suda çözünür g 0,51 0,51 0,51
Lif, suda çözünmeyen g 4,93 4,93 4,93
Nişasta g 42,04 42,04 42,04
Tuz mg 718 718 718
Demir, Fe mg 0,38 0,38 0,38
Fosfor, P mg 34 34 34
Kalsiyum, Ca mg 80 80 80
Magnezyum, Mg mg 2 2 2
Potasyum, K mg 71 71 71
Sodyum, Na mg 287 287 287
Çinko, Zn mg 0,10 0,10 0,10
Selenyum, Se µg 1,3 1,3 1,3
Tiamin mg 0,021 0,021 0,021
Riboflavin mg 0,018 0,018 0,018
Niasin eşdeğerleri, toplam NE 0,626 0,626 0,626
Niasin mg 0,576 0,576 0,576
B-6 vitamini, toplam mg 0,008 0,008 0,008
Folat, gıda µg 20 20 20
E vitamini α-TE 0,32 0,32 0,32
E vitamini, IU IU 0,48 0,48 0,48
Alfa-tokoferol mg 0,32 0,32 0,32
Triptofan mg 3 3 3
Fenilalanin mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.