ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Gıda |
Türkomp Gıda Kodu |
Grup |
Bal, çam
|
10.02.0002 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Bal, çiçek
|
10.02.0001 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Çikolata, beyaz
|
10.02.0003 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Çikolata, bitter
|
10.02.0004 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Çikolata, sütlü
|
10.02.0005 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Çikolata, sütlü, fındıklı
|
10.02.0016 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Fındık ezmesi, şeker ilaveli
|
10.02.0015 |
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
Fındık kreması, kakaolu
|
10.02.0014 |
» Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler |
Gofret, kakao kremalı, sütlü çikolata kaplamalı
|
10.02.0007 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Gofret, kremalı, vanilya aromalı
|
10.02.0008 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Puding, kakaolu, toz
|
10.02.0010 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Şeker, beyaz, küp
|
10.02.0012 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Şeker, esmer, küp
|
10.02.0013 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Şeker, pudra
|
10.02.0011 |
» Şeker ve şekerli ürünler |
Sütlü Çikolata, antepfıstıklı
|
10.02.0017 |
» Şeker ve şekerli ürünler |