ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Türkomp Gıda Kodu :
05.02.0004
Bilimsel isim :
Yöresel isim :
Gıda Grupları :
Azot Faktörü :
5,30
Yağ Dönüşüm Faktörü :
0,9560
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Bileşen Birim Ort. Ortalama Min.Minimum Maks.Maksimin
Enerji kcal 900 900 900
Enerji kJ 3766 3766 3766
Su g 0,00 0,00 0,00
Kül g 0,02 0,02 0,02
Protein g 0,00 0,00 0,00
Azot g 0,00 0,00 0,00
Yağ, toplam g 100,00 100,00 100,00
Karbonhidrat g 0,00 0,00 0,00
Lif, toplam diyet g 0,00 0,00 0,00
Retinol µg 0 0 0
D vitamini, IU IU 0 0 0
D-3 vitamini (kolekalsiferol) µg 0,0 0,0 0,0
E vitamini α-TE 37,08 37,08 37,08
E vitamini, IU IU 55,25 55,25 55,25
Alfa-tokoferol mg 37,08 37,08 37,08
Yağ asitleri, toplam doymuş g 7,648 7,648 7,648
Yağ asitleri, toplam tekli doymamış g 66,040 66,040 66,040
Yağ asitleri, toplam çoklu doymamış g 21,778 21,778 21,778
Yağ asidi 16:0 (palmitik asit) g 4,809 4,809 4,809
Yağ asidi 18:0 (stearik asit) g 2,447 2,447 2,447
Yağ asidi 20:0 (araşidik asit) g 0,143 0,143 0,143
Yağ asidi 22:0 (behenik asit) g 0,153 0,153 0,153
Yağ asidi 24:0 (lignoserik asit) g 0,096 0,096 0,096
Yağ asidi 16:1 n-7 cis (palmitoleik asit) g 0,134 0,134 0,134
Yağ asidi 18:1 n-9 cis (oleik asit) g 65,744 65,744 65,744
Yağ asidi 20:1 n-9 cis g 0,163 0,163 0,163
Yağ asidi 18:2 n-6 cis,cis g 21,692 21,692 21,692
Yağ asidi 18:3 n-3 all-cis g 0,086 0,086 0,086
Kolesterol mg 0 0 0
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.