ULUSAL GIDA KOMPOZİSYON VERİ TABANI
Belirteç :
F18:1CN9
Birim:
g - Gram
Method :
Bileşen değerleri gıdanın yenilebilir 100 g'ı içindir.
Gıda Listesi
178 records listed.
Gıda Grup Ortalama
Zeytinyağı, sızma » Sıvı ve katı yağlar 67,627 g
Zeytinyağı, riviera » Sıvı ve katı yağlar 67,293 g
Zeytinyağı, rafine » Sıvı ve katı yağlar 66,624 g
Fındık yağı » Sıvı ve katı yağlar 65,744 g
Kanola yağı » Sıvı ve katı yağlar 58,737 g
Fındık iç, beyazlatılmış » Meyve ve meyve ürünleri 47,573 g
Fındık, iç, kavrulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 47,299 g
Ceviz, Pikan, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 35,816 g
Antep fıstığı, iç, kavlatılmamış, taze » Meyve ve meyve ürünleri 35,261 g
Koyun, kuyruk yağı » Et ve et ürünleri 34,482 g
Badem, iç, kavulmuş » Meyve ve meyve ürünleri 33,014 g
Ayçiçek yağı » Sıvı ve katı yağlar 30,649 g
Mısır yağı » Sıvı ve katı yağlar 29,808 g
Çam fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 24,133 g
Tahin, İstanbul » Geleneksel gıdalar 22,519 g
Tahin, Konya » Geleneksel gıdalar 21,769 g
Kolza tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 21,579 g
Yer fıstığı, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 21,512 g
Badem ezmesi, Edirne » Geleneksel gıdalar 21,459 g
Susam tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 21,239 g
Margarin, yemeklik » Sıvı ve katı yağlar 18,453 g
Badem ezmesi, İstanbul » Geleneksel gıdalar 18,310 g
Tereyağı, kahvaltılık, pastörize (süt yağı ≥ % 82) » Süt ve süt ürünleri 18,166 g
Kabak çekirdeği, kuru » Sebze ve sebze ürünleri 17,605 g
Margarin, sürülebilir, kahvaltılık » Sıvı ve katı yağlar 16,942 g
Kaymak, pastörize (süt yağı ≥ % 60) » Süt ve süt ürünleri 15,003 g
Sütlü Çikolata, antepfıstıklı » Şeker ve şekerli ürünler 14,820 g
Yenilebilir sakatat, koyun bağırsak » Et ve et ürünleri 14,806 g
Sucuk, Erzurum » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 14,210 g
Fındık kreması, kakaolu » Meyve ve meyve ürünleri » Şeker ve şekerli ürünler 13,771 g
Yumurta, tavuk, sarı » Yumurta ve yumurta ürünleri 13,365 g
Isıl işlem görmüş sucuk, dana » Et ve et ürünleri 12,911 g
Kavurma, et, Konya » Geleneksel gıdalar 12,825 g
Tahin helvası, İzmir » Geleneksel gıdalar 11,953 g
Tahin helvası, İstanbul » Geleneksel gıdalar 11,848 g
Döner, et, pişmiş, Bursa » Geleneksel gıdalar 11,590 g
Çikolata, sütlü, fruktozlu, diyabetik » Özel beslenme amaçlı gıdalar 10,660 g
Ceviz, iç, kuru » Meyve ve meyve ürünleri 10,624 g
Zeytin ezmesi, siyah » Meyve ve meyve ürünleri 10,615 g
Margarin, az yağlı (% 39-41 yağ) » Sıvı ve katı yağlar 10,576 g
Kakao, toz » Muhtelif gıda 9,956 g
Çikolata, sütlü, tatlandırıcılı, diyabetik » Özel beslenme amaçlı gıdalar 9,929 g
Isıl işlem görmüş sucuk, piliç » Et ve et ürünleri 9,514 g
Isıl işlem görmüş sucuk, Hindi » Et ve et ürünleri 9,494 g
Döner, kıyma, çiğ » Et ve et ürünleri 9,455 g
Yumurta, sarı, pastörize » Yumurta ve yumurta ürünleri 8,185 g
Çikolata, sütlü, fındıklı » Şeker ve şekerli ürünler 8,069 g
Peynir, tulum, Mersin » Geleneksel gıdalar 7,970 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmış (eski) » Süt ve süt ürünleri 7,799 g
Erzincan tulum peyniri » Geleneksel gıdalar 7,365 g
Ezine peyniri » Geleneksel gıdalar 7,088 g
Peynir, kaşar, olgunlaştırılmamış (taze) » Süt ve süt ürünleri 6,864 g
Zeytin, yeşil, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 6,814 g
Zeytin, siyah, salamura » Meyve ve meyve ürünleri 6,624 g
Keten tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 6,460 g
Baklava, cevizli, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 6,276 g
Haşhaş tohumu, kuru » Yağlı tohumlar ve kuru baklagiller 6,135 g
Eski kaşar, Kars » Geleneksel gıdalar 6,104 g
Zeytin, siyah, sele » Meyve ve meyve ürünleri 5,937 g
Peynir, beyaz, tam yağlı (yağ, kuru maddede > % 45) » Süt ve süt ürünleri 5,804 g
Antep baklavası, fıstıklı » Geleneksel gıdalar 5,764 g
Emülsifiye et ürünü, salam, piliç » Et ve et ürünleri 5,755 g
Baklava, fıstıklı, İstanbul » Geleneksel gıdalar 5,653 g
Kek, kakaolu » Tahıl ve tahıl ürünleri 5,604 g
Eritme Peyniri, sade, tam yağlı » Süt ve süt ürünleri 5,384 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Piliç » Et ve et ürünleri 5,330 g
Piliç eti, but » Et ve et ürünleri 5,273 g
Yumurta, bıldırcın, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 5,272 g
Zeytin, yeşil, kokteyl, biberli » Meyve ve meyve ürünleri 5,230 g
Keçi eti, bel » Et ve et ürünleri 5,105 g
Milföy hamuru, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,950 g
Ton balığı, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 4,913 g
Peynir, keçi » Süt ve süt ürünleri 4,835 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, Hindi » Et ve et ürünleri 4,597 g
Kaz eti, göğüs, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 4,487 g
kasap köfte, dana, çiğ » Et ve et ürünleri 4,433 g
Emülsifiye et ürünü, salam, dana » Et ve et ürünleri 4,429 g
Peynir, otlu, Van » Geleneksel gıdalar 4,410 g
Hamsi, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 4,380 g
Peynir, koyun » Süt ve süt ürünleri 4,355 g
Keçi eti, sırt » Et ve et ürünleri 4,295 g
Emülsifiye et ürünü, salam, hindi » Et ve et ürünleri 4,175 g
Kayseri pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 4,122 g
Börek, ıspanaklı, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 4,024 g
Keçi eti, kol » Et ve et ürünleri 3,875 g
Börek, peynirli, dondurulmuş » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,838 g
Emülsifiye Et ürünü, sosis, dana » Et ve et ürünleri 3,818 g
Bisküvi, bebe » Tahıl ve tahıl ürünleri 3,772 g
Yumurta, tavuk, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 3,511 g
Kaz eti, but, derisiz, tuz ilaveli » Et ve et ürünleri 3,506 g
Döner, piliç eti, çiğ » Et ve et ürünleri 3,396 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, İzmir » Geleneksel gıdalar 3,387 g
Tirsi » Balık ve su ürünleri 3,367 g
Tavşan eti, derisiz » Et ve et ürünleri 3,292 g
Keçi eti, but » Et ve et ürünleri 3,211 g
Piliç eti, kanat » Et ve et ürünleri 3,173 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Tokat » Geleneksel gıdalar 3,057 g
Sardalya, konserve, ayçiçek yağında » Balık ve su ürünleri 3,040 g
Yaprak sarma, zeytinyağlı, Bursa » Geleneksel gıdalar 2,866 g
Dana eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 2,706 g
Lüfer » Balık ve su ürünleri 2,688 g
Koyun eti, sırt » Et ve et ürünleri 2,628 g
Kuzu eti, bel » Et ve et ürünleri 2,596 g
Dana eti, bonfile » Et ve et ürünleri 2,594 g
Kuzu eti, sırt » Et ve et ürünleri 2,522 g
Peynir, beyaz, yarım yağlı (yağ, kuru maddede > % 20) » Süt ve süt ürünleri 2,520 g
Sığır eti, pirzola » Et ve et ürünleri 2,505 g
Koyun eti, but » Et ve et ürünleri 2,492 g
Koyun eti, bel » Et ve et ürünleri 2,452 g
Peynir, beyaz, az yağlı-yağsız (yağ, kuru maddede < % 20) » Süt ve süt ürünleri 2,388 g
Yoğurt, süzme, Konya » Geleneksel gıdalar 2,373 g
Dana eti, pirzola » Et ve et ürünleri 2,338 g
Palamut » Balık ve su ürünleri 2,298 g
Sığır eti, bonfile » Et ve et ürünleri 2,249 g
Yoğurt, süzme, Burdur » Geleneksel gıdalar 2,120 g
İstavrit » Balık ve su ürünleri 2,052 g
Dana eti, kol » Et ve et ürünleri 1,979 g
Yenilebilir sakatat, dana dil » Et ve et ürünleri 1,950 g
Yoğurt, manda sütü » Süt ve süt ürünleri 1,938 g
Yenilebilir sakatat, dana işkembe » Et ve et ürünleri 1,908 g
Barbunya (barbun) » Balık ve su ürünleri 1,886 g
Çökelek, Çorum » Geleneksel gıdalar 1,870 g
Koyun eti, kol » Et ve et ürünleri 1,866 g
Yumurta, devekuşu, tam » Yumurta ve yumurta ürünleri 1,852 g
Kuzu eti, kol » Et ve et ürünleri 1,814 g
Süt, manda » Süt ve süt ürünleri 1,806 g
Kuzu eti, but » Et ve et ürünleri 1,781 g
Pastırma, Kastamonu » Geleneksel gıdalar 1,685 g
Sığır eti, kol » Et ve et ürünleri 1,673 g
Sığır eti, kontrfile » Et ve et ürünleri 1,664 g
Hamsi » Balık ve su ürünleri 1,663 g
Yenilebilir sakatat, dana beyin » Et ve et ürünleri 1,624 g
Bıldırcın eti, derisiz » Et ve et ürünleri 1,608 g
Jambon, piliç » Et ve et ürünleri 1,594 g
Dana eti, but » Et ve et ürünleri 1,579 g
Sığır eti, but » Et ve et ürünleri 1,564 g
Yenilebilir sakatat, dana böbrek » Et ve et ürünleri 1,543 g
Çökelek, Mersin » Geleneksel gıdalar 1,538 g
Afyon pastırması » Et ve et ürünleri » Geleneksel gıdalar 1,534 g
Çipura, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 1,434 g
Devekuşu eti, göğüs » Et ve et ürünleri 1,392 g
Levrek, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 1,371 g
Hindi eti, but, derisiz » Et ve et ürünleri 1,345 g
Yoğurt, Van » Geleneksel gıdalar 1,322 g
Yenilebilir sakatat, dana karaciğer » Et ve et ürünleri 1,319 g
Jambon, dana » Et ve et ürünleri 1,303 g
Piliç eti, göğüs, derisiz » Et ve et ürünleri 1,285 g
Alabalık, Gökkuşağı, yetiştirme » Balık ve su ürünleri 1,270 g
Süt, koyun » Süt ve süt ürünleri 1,188 g
Devekuşu eti, but » Et ve et ürünleri 1,139 g
Yenilebilir sakatat, dana akciğer » Et ve et ürünleri 1,126 g
Yenilebilir sakatat, dana dalak » Et ve et ürünleri 1,058 g
Hindi eti, göğüs fileto, derisiz » Et ve et ürünleri 1,056 g
Süt, inek » Süt ve süt ürünleri 1,031 g
Kefir, Ankara » Geleneksel gıdalar 1,006 g
Yoğurt, homojenize, tam yağlı (süt yağı ≥ % 3.8) » Süt ve süt ürünleri 0,846 g
Süt, keçi » Süt ve süt ürünleri 0,845 g
Zargana » Balık ve su ürünleri 0,834 g
Dondurma, yanıksı, Antalya » Geleneksel gıdalar 0,807 g
Yoğurt, kaymaklı » Süt ve süt ürünleri 0,800 g
Süt, inek, UHT, tam yağlı (100 ml' de 3 g süt yağı) » Süt ve süt ürünleri 0,771 g
Yoğurt, Silifke, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,756 g
Maraş dondurması » Geleneksel gıdalar 0,728 g
Yenilebilir sakatat, dana kalp » Et ve et ürünleri 0,719 g
Süt, insan, erişkin » Süt ve süt ürünleri 0,600 g
Ayran, yayık, Diyarbakır » Geleneksel gıdalar 0,559 g
Lokum, safranlı, antep fıstıklı, Safranbolu » Geleneksel gıdalar 0,490 g
Kalkan » Balık ve su ürünleri 0,454 g
Kefal, sarı kulak » Balık ve su ürünleri 0,433 g
Kefir, Kars » Geleneksel gıdalar 0,380 g
Ayran, yayık, Mersin » Geleneksel gıdalar 0,289 g
Berlam » Balık ve su ürünleri 0,114 g
Yoğurt, Silivri, İstanbul » Geleneksel gıdalar 0,103 g
Mezgit » Balık ve su ürünleri 0,101 g
Karides, derin su pembe » Balık ve su ürünleri 0,083 g
Kefal, pasifik (Rus kefali) » Balık ve su ürünleri 0,049 g
Midye, Akdeniz, kara midye » Balık ve su ürünleri 0,044 g
Yumurta, tavuk, beyaz (ak) » Yumurta ve yumurta ürünleri 0,004 g
turkomp.gov.tr - Ulusal Gıda Kompozisyon Veri Tabanı Keprin Yazılım tarafından hazırlanmıştır.